INFO VOOR AANBIEDERS 

Als jij met moeders werkt die door zwangerschap of bevalling psychisch in onbalans zijn en je bent werkzaam als therapeut in de complementaire zorg, dan zijn wij op zoek naar jou!


Je krijgt de mogelijkheid om op de Me Mam Markt als aanbieder van complementaire zorg, herstelinterventie of een boek dat je geschreven hebt, aanwezig te zijn. Klik hier om een indruk te krijgen van het aanbod. Je mag dus ongegeneerd jouw therapie of herstelinterventie aanprijzen, boeken verkopen, flyers en folders uitdelen, banners neerzetten, etc. 


Omdat we de markt willen vullen met allerlei soorten herstelmogelijkheden, en tegelijketijd beperkt plek hebben, is het handig om zo snel mogelijk hierop te reageren. Het is essentieel dat je in je werk te maken hebt met zwangeren of pasbevallen moeders met psychische klachten gerelateerd aan zwangerschap of bevalling.


De Me Mam Markt is op 13 januari 2024 van 14.00 tot 17.00 uur in het Ontmoetingshuis Onder Ons, Fluitersstraat 26 in Veenendaal.


Vul hier het contactformulier in als je interesse hebt om mee te doen. Naar aanleiding van het invullen zullen we contact met je opnemen en verdere informatie geven.

CONTACTFORMULIER VOOR AANBIEDERS 

Vul het contactformulier in als je aanbieder bent van therapie in de complementaire zorg,
een herstelinterventie of een boek over dit onderwerp, en als je aanwezig kunt zijn op 13 januari 2024.

 
 
 
 
 
unsplash