Hypno- en regressietherapie


Ons onderbewustzijn is een onbegrensde en permanente opslagplaats van alle ervaringen die we in ons leven meemaken. En al die ervaringen zijn verbonden met bepaalde gedachten, gevoelens en gedrag.


De herinnering aan een ervaring kan soms omhoog komen door een situatie die je meemaakt of bijvoorbeeld een geur die jou herinnert aan je kindertijd. Het onderbewustzijn is een unieke en onuitputtelijke bron van mogelijkheden en is in staat om jouw bewustzijn te helpen.


Via hypnose is het mogelijk om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. En omdat daar gevoelens en emoties ontstaan, is het een doeltreffende manier om meteen de kern van een probleem aan te pakken. In het onderbewustzijn kan dus directe verandering bewerkstelligd worden. Hierdoor worden er nieuwe inzichten verkregen die helpen om de beoogde verandering op bewustzijnsniveau te laten plaatsvinden.


Het doel van een therapeutische sessie is om psychische en lichamelijke klachten op te lossen. Omdat je tijdens een therapeutische sessie volledig de controle over jezelf houdt, zullen er nooit dingen gebeuren die je niet wil dat er gebeuren. Met hypnose is het mogelijk om alle soorten problematiek te behandelen.