INFORMATIE

LOCATIE

De Me Mam Markt is op zaterdag 12 oktober 2024 van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in het Ontmoetingshuis Onder Ons. Het adres is Fluitersstraat 26, 3901 DK in Veenendaal.


GROTE ZAAL EN HUISKAMER

Er is een grote zaal waar de Me Mam Markt wordt gehouden en een huiskamer waar je rustig kunt zitten, een kopje koffie of thee kan drinken en in gesprek kunt gaan met andere moeders. In de grote zaal zijn de aanbieders van complementaire zorg, aanvullende herstelmogelijkheden en auteurs aanwezig.


TICKETS

We hebben plek voor maximaal 125 personen, dus VOL = VOL.


Bestel hier je tickets

ROKEN  EN DRINKEN

Het is niet toegestaan om vóór het gebouw te roken of te drinken. Voor het roken kun je gebruik maken van de rokersruimte achter het gebouw. In de huiskamer kun je iets drinken.


PARKEREN

Op zaterdag is het betaald parkeren van 9.00 tot 21.00 uur. Het tarief is € 2,77 per uur. Parking Veenendaal (ook in de Fluitersstraat) ligt op ca 150 meter afstand van het ontmoetingshuis. Parkeren is geheel voor eigen risico. Voor meer info over betaald parkeren: https://winkelstadveenendaal.nl/plan-je-bezoek/parkeren. Of raadpleeg een parkeer-app zoals Stadsparkeren, Park-line of Parkmobile.

unsplash