NIEUWS


Project Mario

MARIO (Mood and Resilience in Offspring) is een langlopend onderzoek dat zich richt op kinderen tussen de 10 en 25 jaar met een ouder met een stemmingsstoornis of andere psychiatrische problematiek. In 2017 hebben vijf onderzoekscentra de handen ineengeslagen om dit project op te starten. Daarnaast werkt MARIO samen met verschillende psychiatrische instellingen, kenniscentra en patiëntenverenigingen. Ook Me Mam doet aan dit onderzoek mee.


Documentaire Roze Wolk

Stichting Me Mam is er ontzettend trots op dat ze een vermelding heeft gekregen op de aftiteling van de documentaire Roze Wolk. Het is een documentaire die de worsteling van vier moeders weergeeft tijdens het doormaken van een postnatale depressie. De eerste uitzending van de documentaire vond plaats op maandag 26 september 2016.


Lancering Stichting Me Mam

Op vrijdag 16 september 2016 is Stichting Me Mam officieel gelanceerd als platform voor moeders met psychische klachten na een bevalling. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats in het Erasmus MC, onder toeziend oog van diverse professionals uit het werkveld van de Moeder-Baby-Units in Nederland en Belgie. De lancering werd gedaan door Karin den Oudsten, de grondlegger van Me Mam.